Május 8-ra tervezett közgyűlés elmarad

A korona vírus veszélyhelyzet miatt az április 30-án kiadott szabályok alapján az egyesületi közgyűlések megtartására jelenleg nincs lehetőség. Így a Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete május 8-ra tervezett közgyűlése elmarad. A közgyűlést egy későbbi, jelenleg nem meghatározható időpontban fogjuk megtartani.

Szintén nincs lehetőség jelenleg egyesületi horgászversenyek rendezésére. Így előre láthatólag a május 16-ra a Fás-tóra tervezett finom szerelékes verseny versenyünk szintén elmarad. 

Az egyesületi rendezvények megtartására vonatkozó szabályok változása a jelenlegi ismereteink szerint 5 millió személy beoltása után várható. Így kérjük az egyesületünk tagjait, hogy kísérjék figyelemmel a híradásokban az oltással kapcsolatos számok alakulását és az ezekhez kapcsolódó szabályok változását.

Amennyiben lehetőség lesz az egyesületünk tervezett programjainak megtartására, erre vonatkozóan a tervezhető időpontok előtt legalább 1 héttel tájékoztatást jelentünk meg a honlapunkon, illetve az e-mail címmel rendelkező horgásztársainknak e-mail értesítést is küldünk. 

Fodor László
Kner Nyomda SHE
elnök