Nagyhal fogó verseny és egyesületi közgyűlés a Csaba tónál

Nagyhal fogó verseny kiírás

A KNER Nyomda Sporthorgász Egyesülete 2021. június 12-én (szombaton), 7 órától június 13-án (vasárnap) 11 óráig tartja nagyhal fogó horgászversenyét a Csaba tavon. A versenyen való részvétel díját és 2 napi ebédet az egyesületünk biztosítja a résztvevőknek. 

A versenyen való részvétel feltétele, hogy a versenyt megelőzően az indulni kívánó horgásztársaknak előzetes regisztrációt kell végezniük május 28-tól június 10-én 16:00 óráig tartó regisztrációs időszakban. A regisztrációhoz 2000 Ft letétet át kell adni egy lezárt borítékban, melyet a Marzek Kner Packaging Kft. recepcióján kell elhelyezni. A borítékon feladóként az indulni kívánó horgász nevét kell feltüntetni, a levél címeként a „Horgászverseny nevezés”-t kell ráírni. Illetve fel kell iratkozni a recepción található regisztrációs listára. A regisztrációs letét személyesen is átadható Fodor László vagy Lovas István egyesületi vezetők részére.
A versenyen megjelenő horgásztársak a letétet a verseny napján visszakapják. Ha valaki azonban elvégezte a regisztrációt, de mégsem jelenik meg a verseny indulásakor, akkor a letétet nem kaphatja vissza. Az ilyen letétet a következő évi versenyeink költségeihez használjuk fel. A verseny előtti gyülekezés a Csaba tó előtti büfénél 6:45-ig lehetséges.

A versenyen az 1-3. helyezést a fogott nemes halak összes súlya alapján állapítjuk meg. A további helyezések megállapításánál már az egyéb halakat is beszámítjuk.  Így a 4-6. helyezett részesül még díjazásban. Külön díjazásban részesül a legnagyobb  súlyú halat fogó horgász. Az új szabályok szerint a versenyen fogott halakból elvinni nem lehet. A Csaba tavi szabályok szerint a fogott halakat a kiemelés után pontymatracon kell elhelyezni, és ott kell a horog szabadítást elvégezni, majd a mérlegelés és esetleges fotózás után vissza kell helyezni a vízbe. Ezért lehetőség szerint mindenki hozzon magával pontymatracot. 

A korona vírus okozta veszélyhelyzet miatt a versenyre való nevezéshez és a versenyen való részvételhez fokozott biztonsági szabályokat kell betartani. A versenyre csak egészséges és tünetmentes horgásztársak jelentkezését várjuk. Oltási igazolvány azonban nem szükséges. A verseny kezdete előtti gyülekezés alatt, valamint a versenyen és ebéd közben, valamit az eredményhirdetés során kérjük a horgásztársakat a 1,5 m-es biztonsági távolság betartására (kivétel családtagok között), illetve a szokásos kézfogások, puszik és a közös használatú poharak mellőzésére. A verseny előtti horgászhelyek kisorsolását nem személyes sorszám húzással, hanem az egyik szervező által végzett sorszám húzással biztosítjuk minden horgász esetén. Ezen szabályok betartásához a szervezők a horgásztársak megértését kérik. Ha valaki már nevezett a versenyre, és átadta a regisztrációs letétet, de a verseny előtt megbetegedne, vagy valamilyen koronavírus tünete lenne, kérjük ne jöjjön a versenyre. Ezt telefonon jelezze a szervezőknek. Ekkor természetesen a regisztrációs letétet a későbbiekben vissza fogja kapni.

A versennyel kapcsolatos további információk kérhetők:
Lovas István, Mobil: +36 30 275 1657
Fodor László, Mobil: +36 30 299 3645

Közgyűlési meghívó

A Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete éves közgyűlését a Csaba tavi nagyhal fogó verseny eredmény hirdetése után, a Matróz bűfé és a Csaba tó közötti füves részen tartja 2021.06.13-án 11:30 órai kezdettel. Erre minden egyesületi tagot szeretettel várunk.

Napirendi pontok:

  1. 2020 évben végzett egyesületi munka beszámolója.
  2. A 2020. évi költségvetési beszámoló.
  3. Közhasznúsági jelentés, mérleg és eredmény levezetés ismertetése, elfogadása
  4. A 2021 évi költségvetési terv ismertetése.
  5. 2021 évi ülés és munkaterv. ismertetése
  6. A Felügyelő Bizottság beszámolója.
  7. A Fegyelmi Bizottság beszámolója.
  8. Egyéb
  9. Új vezetőség választása

Fodor László
Kner SHE elnök