Tájékoztató a Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete 2020. február 29-én tartott közgyűlésén elfogadott, horgászversenyekkel kapcsolatos határozatáról

 1. Az egyesület Finomszerelékes versenyét május 17-én vasárnap tartja 7:00 órától 12:00 óráig a Fás-tó Wágner utcai oldalán a tó első felében található helyeken. A versenyen való részvétel feltétele, hogy a versenyt megelőzően az indulni kívánó horgásztársaknak előzetes regisztrációt kell végezniük április 27-től május 14-én 16:00 óráig tartó regisztrációs időszakban a jelen dokumentum alján található módok valamelyikén.
 2. Nagyhalfogó versenyt június 6-án 7:00 órától június 7-én 11:00 óráig tartjuk a Csaba-tavon. Ezt a versenyt a jövőben Darida Pál Emlékversenynek nevezzük. A versenyen való részvétel feltétele, hogy a versenyt megelőzően az indulni kívánó horgásztársaknak előzetes regisztrációt kell végezniük május 18-tól június 4-én 16:00 óráig tartó regisztrációs időszakban. A regisztrációhoz 2000 Ft letétet is át kell adni egy lezárt borítékban, melyet a Marzek Kner Packaging Kft. recepcióján kell elhelyezni. A borítékon feladóként az indulni kívánó horgász nevét kell feltüntetni, a levél címeként a „Horgászverseny nevezés”-t kell ráírni. Illetve fel kell iratkozni a recepción található listára. A regisztrációs letét személyesen is átadható Fodor László vagy Lovas István egyesületi vezetők részére.
  A versenyen megjelenő horgásztársak a letétet a verseny napján visszakapják. Ha valaki azonban elvégezte a regisztrációt, de mégsem jelenik meg a verseny indulásakor, akkor a letétet nem kaphatja vissza. Az ilyen letétet a következő évi versenyeink költségeihez használjuk fel.
 3. Feeder versenyt rendezünk az egyesületünk tagjainak szeptember 12-én szombaton 7:00-órától 12:00 óráig a Fás-tó Wágner utcai oldalán a tó első felében található helyeken. A versenyen való részvétel feltétele, hogy a versenyt megelőzően az indulni kívánó horgásztársaknak előzetes regisztrációt kell végezniük augusztus 31-től szeptember 9-én 16:00 óráig tartó regisztrációs időszakban a jelen dokumentum alján található módok valamelyikén.

A horgászversenyek alkalmával fogott halakat elvinni nem lehet, a mérlegelés végén valamennyit vissza kell engedni a vízbe.
A Finomszerelékes verseny és a Feeder verseny-re  a regisztrációt az alábbi módok valamelyikén lehet elvégezni:

 1. Az egyesületünk honlapján a versenyhez kapcsolódó részletes versenykiírás regisztrációs linkjére kattintva, és megadva az indulni kívánó horgász nevét.
  WEBcím: knerhorgasz.hu
 2. Levélben vagy telefonon:
  Lovas István, Mobil: +36 30 275 1657
  Levelezési cím: Lovas István, 5600 Békéscsaba, Pásztor u. 55 2/9
  Fodor László, Mobil: +36 30 299 3645 vagy 66/525-658
  Levelezési cím: Fodor László, 5600. Békéscsaba, Baross út 9-21.