Változás a horgászokmányok árusításában a Kner Nyomda SHE-nél

A korona vírus okozta veszélyhelyzet kapcsán a horgász egyesület vezetősége úgy döntött, hogy a meghirdetett további 2 engedély árusító időpontok közül, csak március 25-én fogjuk a horgászokmányokat árusítani. Az április 8-i árusítás elmarad. Így aki még nem váltotta ki az idei engedélyét, az már csak március 25-én 16:00 és 18:00 óra között teheti meg.
Az engedély váltás menete is változni fog. Az engedélyért jelentkező horgászok közül egyszerre csak 1 fő tartózkodhat az aulában, vagy az üveges tárgyalóban. A többi várakozó horgásznak az épület előtt kell tartózkodnia, egymástól minimum 2 méteres távolságot tartva. A tárgyalóban lévő szalagfüggönyt el fogjuk húzni, és a következő horgász az intésünkre léphet be az épületbe. A gyorsabb ügymenet érdekében bizonyos időközönként el fogjuk kérni a várakozó horgászok okmányait, illetve az új okmányok árát. Mindenki írja fel egy papírlapra, hogy milyen okmányokat kér. Pl.: csak tagdíj (2000 Ft), felnőtt alapokmányok (7300 Ft), ifjúsági alapokmányok (5300 Ft), 70 éven túli alap (2300 Ft), gyermek alap + általános jegy (2500 Ft), nyilvántartó karton (50 Ft), illetve a váltandó területi jegy típusa (ezek ára mellékletben).
Kérünk minden jelentkező horgászt, hogy a fizetendő összegét előre számolja ki, és lehetőleg pontos összeget adjon át. Ne kelljen visszaadni a gyorsabb ügymenet érdekében.
Természetesen csak olyan horgászok jelentkezzenek, akiknek nincs betegségre utaló tünetük, illetve nem kerültek közeli kapcsolatba veszélyeztetett személlyel. Amennyiben a jelentkező horgász időskorú (60+), akkor lehetőség szerint kérjen meg valamely fiatalabb korú ismerősét az okmányok kiváltására.
Terveink szerint az okmányok árusítását szájmaszkban, illetve gumikesztyűben végezzük a veszélyhelyzet csökkentése érdekében, hiszen már mi is az idősebb korosztályhoz tartozunk. Ha az általános szabályozás szigorítása miatt betiltásra kerülnének az ilyen rendezvények is, vagy (ne adj isten), az árusítók közül valaki addig megbetegedne, akkor a jelen hirdetményben szereplő március 25-i árusítás is elmaradhat. Ekkor erről még külön értesítést fogunk kiadni.
Jelen hirdetményben leírt eljáráshoz a horgásztársaink megértését kérjük.
Ezt a hirdetményt 2020. március 20-án tesszük közzé a honlapunkon (www.knerhorgasz.hu) és elküldjük az e-mail címmel rendelkező horgásztársainknak is. Kérjük, hogy akik ezt a hirdetményt olvassák, és tudnak olyan horgásztársról, akinek nincs elektronikus elérhetősége (és valószínűleg még nem váltott engedélyt), tudassák az illetőkkel.

Békéscsaba, 2020. március 19.
Fodor László
Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete
elnök