Változás a horgászokmányok árusításában a Kner Nyomda SHE-nél II.

A korona vírus okozta veszélyhelyzet fokozódása kapcsán a horgász egyesület vezetősége úgy döntött, hogy az előző hirdetménnyel ellentétben a március 25-ére a Kner Nyomdába tervezett horgászokmány árusítást sem fogjuk megtartani.

Így akik még az idei évre nem váltottak horgász engedélyt, ezt az alábbi módon tehetik meg:
1. Az engedély vásárlási szándékot Diószegi Gyuláné gazdasági vezetőnknek kell jelezni a 30/222-0647 telefonszámon (állami jegy típusa + területi jegy). Az engedély kifizetésének és átvételének várható időpontját Diószeginé fogja megmondani.
2. Mivel Diószeginé is csak korlátozott időben tartózkodik Békéscsabán, így a vásárolni kívánt horgászokmányokat kb. 1 hetes átfutási idővel tudjuk az igénylő nevére kiállítani.
3. Az előzetesen egyeztetett időpontban az okmányok kifizetését és átvételét az alábbi címen lehet elvégezni:
Lovas István, 5600 Békéscsaba, Pásztor u. 55 2/9
Célszerű lehet az időpont újbóli egyeztetése.

Kérünk minden jelentkező horgászt, hogy a fizetendő összegét előre számolja ki, és lehetőleg pontos összeget adjon át. Ne kelljen visszaadni a gyorsabb ügymenet és a fertőzésveszély csökkentése érdekében.
Természetesen csak olyan horgászok jelentkezzenek, akiknek nincs betegségre utaló tünetük, illetve nem kerültek közeli kapcsolatba veszélyeztetett személlyel. Amennyiben a jelentkező horgász időskorú (60+), akkor lehetőség szerint kérjen meg valamely fiatalabb korú ismerősét az okmányok kiváltására.
Jelen hirdetményben leírt eljáráshoz a horgásztársaink megértését kérjük.
Ezt a hirdetményt 2020. március 23-án tesszük közzé a honlapunkon (www.knerhorgasz.hu) és elküldjük az e-mail címmel rendelkező horgásztársainknak is. Kérjük, hogy akik ezt a hirdetményt olvassák, és tudnak olyan horgásztársról, akinek nincs elektronikus elérhetősége (és valószínűleg még nem váltott engedélyt), tudassák az illetőkkel.

Békéscsaba, 2020. március 22.
Fodor László
Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete
elnök