Változás a horgászokmányok árusításában a Kner Nyomda SHE-nél II.

A korona vírus okozta veszélyhelyzet fokozódása kapcsán a horgász egyesület vezetősége úgy döntött, hogy az előző hirdetménnyel ellentétben a március 25-ére a Kner Nyomdába tervezett horgászokmány árusítást sem fogjuk megtartani.

Így akik még az idei évre nem váltottak horgász engedélyt, ezt az alábbi módon tehetik meg:
1. Az engedély vásárlási szándékot Diószegi Gyuláné gazdasági vezetőnknek kell jelezni a 30/222-0647 telefonszámon (állami jegy típusa + területi jegy). Az engedély kifizetésének és átvételének várható időpontját Diószeginé fogja megmondani.
2. Mivel Diószeginé is csak korlátozott időben tartózkodik Békéscsabán, így a vásárolni kívánt horgászokmányokat kb. 1 hetes átfutási idővel tudjuk az igénylő nevére kiállítani.
3. Az előzetesen egyeztetett időpontban az okmányok kifizetését és átvételét az alábbi címen lehet elvégezni:
Lovas István, 5600 Békéscsaba, Pásztor u. 55 2/9
Célszerű lehet az időpont újbóli egyeztetése.

Kérünk minden jelentkező horgászt, hogy a fizetendő összegét előre számolja ki, és lehetőleg pontos összeget adjon át. Ne kelljen visszaadni a gyorsabb ügymenet és a fertőzésveszély csökkentése érdekében.
Természetesen csak olyan horgászok jelentkezzenek, akiknek nincs betegségre utaló tünetük, illetve nem kerültek közeli kapcsolatba veszélyeztetett személlyel. Amennyiben a jelentkező horgász időskorú (60+), akkor lehetőség szerint kérjen meg valamely fiatalabb korú ismerősét az okmányok kiváltására.
Jelen hirdetményben leírt eljáráshoz a horgásztársaink megértését kérjük.
Ezt a hirdetményt 2020. március 23-án tesszük közzé a honlapunkon (www.knerhorgasz.hu) és elküldjük az e-mail címmel rendelkező horgásztársainknak is. Kérjük, hogy akik ezt a hirdetményt olvassák, és tudnak olyan horgásztársról, akinek nincs elektronikus elérhetősége (és valószínűleg még nem váltott engedélyt), tudassák az illetőkkel.

Békéscsaba, 2020. március 22.
Fodor László
Kner Nyomda Sporthorgász Egyesülete
elnök

Vélemény, hozzászólás?